Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag vill bara påminna varenda kvinna där ute att ni är bäst, och ni har värde. Ingen annan ska få dig att tro något annat. Vi är snyggare, smartare och starkare, tillsammans är vi oslagbara. Jag vill ge min kärlek till alla kvinnor som står i historieböckerna, de kvinnor som har kämpat för att jag kan vara där jag är idag. Jag vill hylla alla mina medsystrar som backar och organiserar sig.

Ingen kvinna är fri förrän alla kvinnor är det, och vi alla genomgår olika sorters förtryck men som ska vara en kamp vi kämpar emot tillsammans. Vi ska älska oss själva och förstå att vårt värde är ovärderligt och ingen ska få söga något annat.

Vi ska älska våra kroppar, tjocka eller smala, rakade eller orakade, täckta eller inte. För vi bestämmer - vi tar över.

Vi ska ha majoritet i de sociala, ekonomiska och politiska rummen - vi ska regera och vi ska göra det bättre än någon annan. För vi är här, vi är verklighet - och fyfan vad vi är bra.

Likes

Comments

Lite uppdatering från andra sidan jordklotet - nu har jag snart varit i New York i 24 timmar och mitt huvud gör lite ont för det är så STORT här. Har varit i NY en gång innan - jag var tio och uppskattade det inte alls som nu. Drack lite milkshake, åkte upp i empire och spenderade en hel dag på ett köpcenter.

Jag var mer taggad denna gång - på att se staden och fota och verkligen uppskatta det - vilket jag gör - men det är stort!!!!! Jag brukar känna mig liten och kort men aldrig såhär. Jag försökte ge mig ut ensam för Johanna & mamma ville shoppa märkeskläder och det är inte min grej, men vågade inte gå mer än ett kvarter bort för sen kändes det som om jag skulle tappa bort mig.

Imorgon ska jag ha hand om Johanna själv en halv dag för äventyr och jag tänkte att vi skulle promenera runt och inte ta taxi för de är så dyrt - men vi får se för allt ser nästan likadant ut också haha.

Idag har vi verkligen upptäckt NY. Först gick vi över Brooklyn Bridge - satan vad det var värt!!! Det var sååååå himla fint och att se hela NY från Brooklyn sidan!!!

Sen promenerade vi lite, shoppar lite på Zara (heh). Asså någon som har tips på butiker??? Vill ha kläder som är min stil, typ hipster & retro - men känns som de flesta butiker är high class och sådant intresserar mig inte.

Efter vi shoppade så åt vi lunch på Wall street. Vi kände oss lite missanpassade då alla hade kostymer medan jag exempel hade militärjacka och trasiga jeans - men men. Åt fett god mat i alla fall.

Sen promenerade vi - först genom China Town och kändes verkligen inte alls som vi var i NY då utan ett helt annat land. Sen gick vi igenom Green village och sen en taxi hem - nu är jag på hotellet och vilar mina stackars fötter innan vi ska på mer äventyr ikväll!

Likes

Comments