Jag blir fettlack att mitt flöde på facebook innehåller de ena efter de andra idiotiska uttalandet som Trump har sagt, förslagit eller bestämt. Det kokar i mig, och jag tycker helt ärligt inte sådana människor som han eller hans supportrar förtjänar eller får ens plats på vår jord. De förstör bara och förminskar människoliv -> sådant e ba bullshit.

Jag vill typ skapa en manifestation och kasta ägg på amerikanska ambassaden, men det lär väl vara high security men fatta dock vad kul det skulle vara. Just nu vet jag inte riktigt vad _jag_ kan göra åt denna situation, och de finns säkert flera som håller med? Ni som bor i Sthlm, så ska de vara en demonstation nu på lördag som en kan delta i. Annars donera pengar till olika hjälporganisationer, och om en inte har råd med det sprida nätaktivism. En bild, eller en hashtag, kan ändå göra så mycket. Så att andra ser att vi är fler som är i detta tillsammans och att vi stöttar varandra. Delta annars i debatter, prata med våra politiker. Men ba kriga tillsammans

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

De är väl svårt att missa Trump och hans nya förslag han kommer upp med hela tiden, nu att han förbjuder att vissa muslimska länder ska få besöka USA för att han tror att de kommer "minska terrorismen" - för enligt Trump är terrorism muslimskt kodat.

Terrorism är inte kodat till en grupp av människor, terrorism är att väcka skräck hos andra vilket Trump gör just nu. Vilket vita huset gör just nu. Vilket makten gör just nu. Terror sprids runt i hela världen - på grund av att Trump och USAs befolkning valde att lägga sin röst på _fel_ kandidat.

Det är nu vi måste organisera oss, stötta varandra och lyfta upp andra. Även om du själv inte råkar ut för förtrycket så ska vi organisera oss och ta kampen tillsammans. Tillsammans är vi oslagbara och förlorar aldrig. #nomuslimban

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår var jag på finalen av biggest loser som kommer börja sändas i vår. Nu vet jag vem vinnaren är, den ni ;-) nä men det var en upplevelse att vara med på en tv inspelning och kul, så de tackar jag min kompis för som tog med med mig!!

Även om tv inte är de bästa på att hålla i tiderna och mina fötter börja göra ont för jag stod upp för mycket så kämpa jag lol. Hände ganska mycket saker som jag tror ni som följer sen programmet kommer tycka är fettkul. Jag är fortfarande kluven ifall biggest loser dock är fettfobi? Det är ju de på ett sätt liksom, och det blir lite obekvämt då att sitta i lokalen när de flesta hurrar över hur deltagare gått ner i vikt som att smal är positivt och tjock är negativt.... jag själv skulle nog inte kolls på sådant program eller delta i något, det känns för fejk och ytligt liksom. Men det var ändå intressant att se hur allt går till.

Mitt dygn är heeelt förstört just nu och det märks väl på bloggningen, i'm so sorry. Uppdateringen är katastrofal och det är jag väldigt medveten om, vilket är så himla tråkigt. Men de senaste dagarna har jag jobbat natt för att sedan vända dygnet till dag och ikväll jobbar jag natt igen så min hjärna har bokstavligt talat varit pannkaka och jag har inte tänkt på så mycket förutom att göra. Jag har inte varit så trött som jag var igår och förrgår på huuuur länge som helst - men nu börjar det bli lite mer struktur i vardagen igen vilket är skönt.

Likes

Comments

Igår var jag på bio med klara och såg split - det var en sjukt intressant film som handlade om en kille som har identitetsklyvningar, vilket betyder att han hade flera identiteter i en. Han som spelade huvudrollen, James, är en sådan fantastisk skådespelare jag blev heeeeelt chockade utav det!!!! Han spelade alla identiteter så JÄDRANS bra och även om de var kategorin skräck var det flera gången en skrattade så att magen gjorde ont. Det var mer i slutet det blev lite läskigt, är inte så mycket för skräckfilmer för jag får sjukt adrenalin i kroppen så har svårt att sitta still men men den gick ändå att se någorlunda still.

Likes

Comments