Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Här är resultat av första färgningen. OBS jag ska göra en till. Så nej jag ska inte gå runt och se ut som en Lannister i håret. Jag ska bleka de ännu mer - åt de vita hållet och få bort det gula. Grejen är den att när en färgar från brunt till blont som jag gjorde måste de ske i två steg annars blir det gult liksom. De första steget är från brunt till blont - och då blir det gula toner så är det bara. Nu ska jag vila håret i 1-2 dagar och sedan färgar jag det nästan vitt. Jag hoppas på att det kommer bli bra!!

Imorgon ska jag åka in till stan så kanske sätter på mig en mössa eller något haha. Det ser kanske inte så gult ut på bilderna men det är på grund av ljuset men det är verkligen gult hahaha, Jag vet inte om jag kan gå runt så men ah. Satte in silver balsam nu i håret så det kanske blir lite bättre med det gula. Händer ingenting i livet just nu så detta är väl det mest spännande just nu haha

Likes

Comments

Jaa idag ska jag färga mitt hår nästan vitt för det är så galet snyggt och har velat göra det ett bra tag nu. Dock kanske det inte alls blir bra och då kommer det inte komma upp några bilder här för då kommer jag skämas och försöka färga tillbaka så fort det går haha XD XD Färgar alltid håret hemma - det brukar bli bra och jag vill verkligen inte lägga ner flera tusen på salong i Sverige det är alldeles för dyrt och så onödiga pengar. Dock brukar jag gå i Ungern. Där kostar det att klippa och bleka håret samt göra gelénaglar TILLSAMMANS för endast 200 kronor och det blir jättebra?! Förstår ni vilka överpriser det tas här då, haha det är sjukt

Likes

Comments

Jarrååååå!! Vaknade imorse och mådde sååå bra!! Så jäkla skönt att vara frisk igen, det underlättar en hel del!!! Är faktiskt väldigt nöjd med tillvaron. Jag ska plugga idag, färga håret och fixa lite i nya huset. 

Dock om jag får klaga liiite till så feeels till alla girls som får mens och finnar :(( Alltså så fort jag får mens får jag finnar. Och ja absolut inte mycket - min hy är verkligen fin jämfört med hur den var för några år sen liksom. Men still det är så irriterande att de ska poppa fram liksom lämna mitt liv????

Likes

Comments

Jag har bokstavligt talat legat i sängen hela dagen och då får jag noll motivation att blogga. Vad ska jag skriva om liksom? Vilka filmer jag har sett eller hur ont i magen jag har?? Nääe. Har liksom ingenting att berätta för ingenting har hänt och eftersom inget händer får jag ingen inspiration till andra inlägg heller. Jag får ta paus när jag är sjuk så det så

Likes

Comments

Åh herregud vad jag mår dåligt. Igår när jag skulle gå och lägga mig började jag må dåligt och sen har jag mått illa hela natten och vaknat varannan timme. Nu ligger jag i sängen och är helt yr och slut. Jag som skulle plugga och färga håret idag och var taggad och sen så förstörs allting :-)

Kan inte göra någonting. Kan varken sova eller se på film för mår så illa så stirrar bara upp i väggen och klappar på min mage. Mamma har varit sjuk flera dagar men jag hoppas verkligen detta går över tills imorgon för jag orkar inte att hela mitt lov blir förstört. Jag lyckas alltid bli sjuk på lov? Är det för att jag slappnar av eller varför sker det haha :( någon som har tips på saker när en är magsjuk? Både vad jag kan äta och också göra för att försöka att inte tänka på det?

Likes

Comments

Nu håller jag och Kalle på att måla en vägg från svart till vit. Vi ska nämligen flytta ihop XD XD inte till en sådan där lägenhet utan på trädgården hos mamma hahahah!! Nej men det är såhär att mamma har ett hus på trädgården som vi har byggt om. Den är ungefär lika stor som en trea/fyra lägenhet med uteplats tillhörande huset. Det är ett ganska stort hus och nu när jag börjar bli "vuxen" (ja de är mammas ord all the way) så tycker hon jag ska flytta ut XD jag flyttar ju på ett sätt men jag bor ju granne med mamma så det är bara några meter typ haha. Men kan inte hjälpa att jag känner mig ansvarsfull ändå ;-) fast mamma ska fortsätta laga middag till mig hoppas jag hehehe

Men de är lite kul för jag kommer ju få ha mina egna saker och inreda själv. Ska göra en walk in closet med en guld vägg och guldspeglar och gulddetaljer!! Hur snyggt? Nä är taggad på att få inreda själv osv heheheh

Likes

Comments

Jag pekade ut på en karta alla länder jag har varit i. Trodde faktiskt jag hade varit i mer och det är inte till för att "bitch look how rich I am" haha utan jag tycker faktiskt det är intressant. Jag älskar och resa och ja självklart för att va på stranden men jag älskar också att upptäcka nya kulturer och miljöer. Vissa länder är så små så de syns inte på kartan, exempelvis Gambia och Jamaica! Även om jag kryssade i dem så syns de ej... Sen blev jag lite förvånad att de räknade med USA:s alla stater och inte som ett land. Har varit i ca 27% av världen och ja det är väl en lyx. Stannar upp och inser att jag har det faktiskt bra. Men jag vill ändå ha varit i alla länder innan jag dör. Inte för att bo på lyxhotell i varje land utan jag vill på riktigt vara där och umgås med befolkningen, äta deras mat i någon hönrkrog, dricka deras öl och se på deras danser etc.

Jag har ju mest varit i Europa - tror inte det är så konstigt för de som bor i Europa. Det är "närmast" men också billigast. Det är faktiskt en stor skillnad i summa så fort en åker utanför Europas gränser... Har varken varit i Oceanien eller Sydamerika vilket är lite synd!!! Men ja, faktiskt helt ärligt vill jag ha som mål att besöka alla länder i världen. Inte bara de kändaste utan alla. Och för att få en bra världsbild samt att jag inte vill ligga där gammal och ångra att jag inte tog del av ett lands kultur.


Likes

Comments

Alltså det är något med lov hemma som gör att en bara sitter och lökar i samma gamla pyjamas outfit. Jag menar åker en iväg på semester - exempelvis Jamaica, gjorde en ju något varje dag och det är svårt att bli lökig när en sitter en meter ifrån havet liksom. Men när en är hemma då blir en lätt lökig. Liksom jag hade fett många planer inför detta lovet - exempel åka in till stan och fota. Jag har alltid den planen för lov men den blir aldrig av. Istället ligger jag med mina mjukis byxor, kollar på serier och äter från mitt påskägg. Nice?

Det är dock väldigt fint väder ute nu och som jag har längtat. Får faktiskt skärpa mig och palla ut i veckan och hitta på saker. Haha jag är en lat person när jag inte har ett schema. Liksom ska jag göra något så gör jag det. Men om dagen är oplanerad blir det lätt att "Keeping up with the Kardashians" rullar på tv:n.

Just nu sitter jag och pluggar lite juridik då jag har prov dagen efter påsklovet. Kapitlet är verkligen jättesvårt och jag förstår absolut ingenting. Efter det ska jag åka och köpa målafärg. Jag ska nämligen flytta i sommar, mer om det sen... ;-) Och ikväll äter jag påskmiddag hos pappa och sen sover hos Kalle. Men liksom detta är vardagliga saker så jag över mjukisbyxorna faktiskt hahah. Verkligen en sådan här lat människa, äh näe får skärpa mig.


Likes

Comments