Idag är den riktiga dagen som man kallar Halloween. Har ni några roliga planer inför ikväll? Min bästakompis och hennes pojkvän ska styra en Halloween fest, och jag är taggad. Min huvudvärk har också försvunnit vilket är så skönt. Då var det inget allvarligt i alla fall, och det känns jättebra!

​Ser ni vad jag ska vara ikväll?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu är jag hemma från en biokväll med Kalle. Efter middagen hos mamma drog vi en spontanare, då jag inte orkade sitta hemma och tycka synd om mig och min huvudvärk. Kanske inte de smartaste att se på bio om man har ont i huvudet, men de fick mig att tänka på annat så för två timmar glömde jag att jag hade ont i huvudet.

Vi såg i alla fall The Martain. Det handlar om 7 personer som åker till Mars för att ta med tester hem till jorden. Men så blir det en storm och de är tvungna att åka därifrån, men en person lämnas kvar. Han ska alltså överleva flera år på en planet där det inte finns vatten eller går att odla på. Det är bara sand. Den är faktiskt väldigt intressant, gillar lite rymdfilmer. Det finns så mycket mer utanför vår bubbla som vi inte vet existerar.

Likes

Comments

* Hemmafester är billigare. Inget inträde och inga 5 drinkar a la 136 kronor

* På hemma fester träffar man alltid en gammal kompis som man har massvis att snacka om

* Om du blir för full på krogen gör det inget!! Ingen kommer känna igen dina pinsamma misstag

* Går att dansa bättre ute på klubben, mer drag

* På hemmafester är nästan alla bekanta. Därav inga killar som klänger för de vet att jag har Kalle

* Man får träffa nya människor ute, och det älskar jag

* Att vara ute känns ju lyxigare på något sätt

* Men att klubben ska vara kul krävs de oftast att man ändå är ett gäng

* Det är oftast närmare hem från hemmafester


Likes

Comments

Mjaow Mjaow

Så igår var jag på halloween fest hos Hanna & Isabell och jag hade verkligen så kul!!! Blev nöjd med min utklädnad också. Trodde de skulle vara svårt att få till leopardprickar men de var det inte alls!! Dansade som en galning igår och slog tyvärr min käke då. Så idag har jag ont i hela huvudet, nedre och överdelen. De är mindre kul faktiskt...

Nu sitter jag och Kalle i sängen och ser på film och ska sen ikväll äta middag hos min mamma. Jag skulle ut ikväll igen men vi får se eftersom jag har ont i huvudet vill jag inte påfresta om de faktiskt är så att de är "allvarligt" eller vad man nu ska säga!

Likes

Comments

Jag gillar typ hösten för det är en mysig årstid. Eller den visas typ mysig, om ni förstår vad jag menar? personligen äger jag typ inga höstkläder. Det är ganska tråkigt men jag är mer en sommar tjej med snygga klänningar och blusar typ. Tycker kläderna för hösten och vintern är ganska tråkig och enformig. Jag menar en tjocktröja och ett par byxor, men de syns knappt för man har jackan över och fryser haha. 

Likes

Comments

Det är ganska vanligt att man ibland är arg på omgivningen. Det kan vara att man har bråkat med kompisen, pojkvännen eller hört något dumt rykte om en och man får nog. Man hatar mänskligheten helt enkelt. Och när man gör det, för de händer all någon gång, ja då måste man ha en bra låt att lyssna på. Denna fann jag i veckan, och den är grym. Lyssna på refrängen, man kan inte vara ledsen när man lyssnar på den!!!

​Isabell och Hanna jag hoppas ni lägger in denna på party listan tills ikväll!!! Tagga

Likes

Comments

Nu sitter jag i sängen och väntar på att Daniel ska hämta mig!! Sen ska jag hänga med honom ett tag innan jag åker till Amanda!! Jag hoppas på en rolig kväll ikväll med massa dansande!!

Likes

Comments

Så jag ska vara leopard på en av de två Halloween festerna. Orkar inte köpa massa nya grejer hela tiden. Så ska låna en snygg byxdress i leopard mönster från Lydia, så ska jag försöka måla mig lite. Jag är då inte alls skicklig på smink men ska försöka göra lite prickar, de borde inte vara något större problem!

Likes

Comments