Fick värdens down fall på psykologi lektionen. Kände bara hur himla trött och seg jag blev och höll på att somna där på plats. Fick kriga mig till bussen och var bara helt frånvarande hela buss resan hem. Nu har jag druckit lite saft och I guess fått lite mer energi också i gengäld. Men är ändå väldigt trött haha... Jag ska göra min religions läxa som jag har tills imorgon. Eller ja "muntligt förhör". Vill ändå visa framfötterna på lektionerna nu så slutbetygen blir höga. Efter läxan ska jag krypa upp i soffan och se på top modell innan jag springer iväg och sitter barnvakt. Produktiv dag.

Likes

Comments

Det är bara 117 dagar kvar. Jag är så obeskrivligt taggad på denna resa till Jamaica med Kalle. Taggad på att få se en helt ny värld. Är taggad på att ta så svinsnygga bilder. Kameran kommer gå i ett, kommer ha 10.000 bilder när jag kommer hem!!! Taggad på att dricka kokosnöt drinkar på stranden. Taggad på att bada i ett vattenfall. Taggad på att bli brun. Taggad på att få ha havsutsikt med balkong. Taggad på att ha all inclusive. Taggad på att se en annan kultur. Taggad på att spendera varenda timme med den jag älskar mest. Taggad på att blogga därifrån. Taggad på livet.

Likes

Comments

När man är utomlands och ska köpa sin souvenir köper jag ibland det konstigaste sakerna någonsin haha. Jag var i Venedig en gång. För er som inte vet vad det är, är det en stad i Italien. Staden sägs försvinna om några år, då den består av vatten. Alltså det finns ingen mark att gå på utan det är broar överallt och man tar ofta sig runt med båt. Ni som har sett The Tourist med Angelina Jolie och Johnny Depp - filmen utspelar sig där.

Jag minns när vi var där - det var kanske 4 år sedan om inte mer. Drömmen var ju att åka gondol. Det är en sådan där liten båt så är det ofta en man med randig tröja och hatt som ror en - ja som på film eller i sagor. Men att åka en kvart kostade typ 2000 kronor. Mamma och pappa vägrade att betala det och jag blev så himla sur så jag pratade knappt med dem på resten av dagen. Haha, idag förstår jag. Man kan inte slänga pengar på massa onödiga saker, pengar har ett värde. Var så svårt att förstå när man var yngre då man levde i den här dröm världen och inte behövde ta något ansvar.

I alla fall, något Venedig är känt för är att dem har masker. Och dem är ganska dyra och värdefulla. Kan inte så mycket om dem - men jag har sett på Desperate Housewives att dem är värdefulla hahaha. I alla fall så köpte jag dem i mini form - ja som örhängen? Alltså va? Jag har verkligen aldrig använt dem, inte ens testat dem. De hänger bara i mitt rum helt orörda och jag förstår inte varför jag köpte dem haha. Trodde jag ärligt talat att jag skulle springa runt med dem dinglandes i mina öron? Aldrig i mitt liv. Men jaja de är ett roligt minne så att säga. När staden inte existerar längre har jag i alla fall ett par örhängen därifrån! Det är inte alla som har ;-)

Likes

Comments

Så denna video var önskad så gjorde den nu. Är så jäkla hostig därav har jag inte samma energi som vanligt men men. Glöm inte trycka HD också för bättre kvalité. Om ni önskar någon speciell video så kommentera gärna!! Roligare att göra om ni engagerar er också!! Och ja jag vet att mina bröst håller på att trilla ut stup i kvarten låt mig

Likes

Comments

Så kom hem nu för ett tag sen. Var en jättegod brunch och Shabnam hade fixat jättefint åt alla oss!! Världens bästa tjej. Bjöds på någon kyckling röra jag blev helt förälskad i haha tog den typ tre gånger. Sen så var drinkarna goda haha nej men allt var svingott. Och det är så himla mysigt att ha alla sina bästa vänner samlade på en och samma plats och prata och vara sig själv utan några som helst hard feelings!!! Eller ja ni förstår att de skulle bli stelt eller någonting sådant. Utan bara jätte mysigt

Likes

Comments

Godmorgon eller god förmiddag. Grammatiskt korrekt skulle väl vara förmiddag då morgon räknas som 08.00. Men i tonårsvärlden börjar morgonen efter 10 och allt innan det är otänkbart, så det så.

Ska nu sätta på mig min jacka och vandra till bussen med Sophi. Vi ska åka till Shabnam då hon ska ha födelsedagsbrunch idag vid 14 tiden. Har inte ätit någon frukost så jag är s j u k t hungrig haha. Tar med mig kameran också såklart så ni får lite fina bilder!!!

Jag idag. Älskar denna topp och den är ifrån Zara.

Likes

Comments