Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ska ta bussen om 10 minuter så ska jag åka till stan med Isabell och fota lite - woho. Vi ska nog fota vid gamla stan för det är så satans fint där!!!!! Sen ska vi fika och ikväll har jag inga planer bara vara med Kalle! Vi kanske ska på bio, är så sugen på att se Taken 3 men vi får se!! Måste röra mig nu annars missar jag bussjäveln, vi hörs sen!

Likes

Comments

Ja... så igår - haha. Jag och Sophia tänkte chilla - men så drog vi över massa kompisar hem till henne istället så blev det fest. Hade kul trots blandningen av människor, dansade fett mycket osv. Dock åkte jag och Kalle hem vid 1 för han skulle upp 7 idag och döma.


​Trots att det var en spontanare hade  jag faktiskt kameran med mig såhär är lite bilder från gårdagen!

Likes

Comments

Såååå!
Dålig uppdatering men har varit stressigt enda tills nu!! Hade juridik provet och de kändes sådär men hoppas ändå de gick bra!! Efter det åkte vi direkt till Mörby (jag och Kalle) och gick på lektion hur man sätter in linser. Haha jag var sååååå nervös!! Var helt svettig och tappade linsen typ hundra gånger för jag skakade så mycket!! Men har lärt mig sätta in dem nu och ta ut de :) ser lite suddigt men tar ju ett tag för ögonen att vänja sig! Jag hoppas verkligen dessa funkar nu så jag inte behöver prova fler för de skulle vara jobbigt! Aka möta upp Sophia nu så ska vi hem till henne :))


Likes

Comments

Såhär ser jag ut idag! Tröjan är från Pull & Bear. Älskar den butiken! Dem har sååå fina stickade saker. Tror dock inte den finns i Sverige (?) men brukar alltid gå in där när jag är i Ungern. Har också en jättefin kofta där ifrån, taggad på i sommar så jag kan köpa mer!!! Skärpet är från Mango, samt byxorna Ralph Lauren & Supply. Och skorna från Uggs Australia!​

Likes

Comments

Ett av mina favoritcitat - verkligen bra att tänka på. Speciellt när man är stressad eller har mycket press på sig.

Uppdateringen har inte varit på topp idag - det är jag fullt medveten om. Jag har pluggat inför juridik provet som är imorgon. Är jättenervös och känns inte alls som om det kommer gå bra. Vet inte varför riktigt. Kalle förhörde mig och kunde typ 80% av allt vilket ändå är okej - dessutom brukar ju inte allt på prov komma med. Men men. Det har ju inte gått jättebra på sistone. Tvåan är sjukt jävla svår. Jisus my lord!!!! Brukar fan aldrig noja mig eller vara stressad inför plugget men nu är jag verkligen det. Ahhhhhh!!!!

Är mest nervös för att vi ska slå i lagböcker imorgon haha... Känns så flummigt på något sätt och det är så formella ord så de är många gånger jag inte förstår innehållet... Asså åh känner mig så jävla pantad just nu. Är bara på dåligt humör och vill sova. Orkar inte plugga mer och ska upp tidigt imorgon så borde redan ha gått och lagt mig. Känner bara mig skyldig att ge er ett blogginlägg i alla fall innan jag försvinner för ikväll.

Vill visa att de är okej att de går dåligt i skolan. Har dock aldrig gått dåligt för mig innan så jag är "ovan" eller vad man säger så mår typ extra dåligt att de går så dåligt. Blev onöjd förut om jag fick C men skulle bli glad om jag fick det nu. AHHHHH. Orkar inte ens snacka betyg och skolan usch usch!!!! Det är helg imorgon ok ge mig det pallar ej detta. Godnatt!! Hoppas jag vaknar på en gladare sida imorgon!


Sen saknar jag in bästavän så otroligt äckligt mycket som är ute och seglar med hennes klass :( Kom hem :(​

Likes

Comments

För musen över kläderna sen klicka på dem för att komma till dem! Dem har bra pris, och snygg outfit må jag säga!

Likes

Comments

Likes

Comments

Medan ni kollar på videon tänkte ja krypa ner i sängen och sova. Ska upp tidigare imorgon bara för att ta outfit bilder - haha har blivit så inne i denna blogg. Ska också pusta ut för de kanske bli värsta diskussionen om videon och då behöver jag nog sömn haha. Tvekade först om jag verkligen skulle lägga ut den i stundens hetta. Vill inte förstora någonting alls, vill bara ge underhållning till läsare samt göra det på mitt sett och de är mitt sett liksom. Så bara det inte blir massa tjafs för det känns så onödigt. Aja ska läsa igenom jurre anteckningarna och sen sova! Så godnatt alla fina :))


Likes

Comments

Får inspiration av människor hel​a tiden - asså på riktigt. Gillar att folk har åsikter och står så fast vid dem. Så gjorde en video där jag säger min samt baserad på lite fakta också. Låter kanske mer aggressiv än vad jag egentligen är XD Haha, men aja. Här är vad jag tycker i alla fall! Och glöm inte - alla tycker olika! :D

Likes

Comments